این کتاب اصول طراحی ای را که به عنوان مهندس برق برای ورود به دنیای مخابرات بی سیتم و RF به آن نیاز دارید، به شما یاد می دهد. کتاب گستره وسیعی از مسائل مربوط به مدارها و سیستمهای مجتمع RF را در بر می گیرد، فن آوری که در قلب تلفن های بی سیم، پی جوها، شبکه های ماهواره ای خانگی، مودم های کابلی و سایر محصولات جدید قرار دارد.

میکرو الکترونیک RF با مقدمه کاملی درباره مفاهیم بنیادین طراحی RF شامل خواص غیر خطی، تداخل و نویز آغاز می شود. سپس وارد سطح سیستمی شده و مدولاسیون، روشهای دستیابی چند گانه را بررسی می کند و به مرور استانداردهای بی سیم مانند CDMA، TDMA، AMPS و GSM می پردازد.

این کتاب، معماریهای فرستنده-گیرنده را با تأکید بر مزایا و مشکلات آنها از نظر امکان مجتمع سازی بررسی کرده و برای هر کدام، حالتهای خاصی را شرح می دهد. روشهای طراحی مدار مجتمع و بلوکهای اصلی فرستنده- گیرنده در چهار فصل به اوج خود می رسد که عبارتند از:

تقویت کننده های کم نویز و میکسرها

نوسان سازها

سنتز کننده های فرکانس

تقویت کننده های توان

پروفسور رضوی با تأکید بر روی مسائل مهم مربوط به هزینه طراحی نشان می دهد که چگونه می توان تعداد عناصر خارج از تراشه را کاهش داد و روابط بین همه مدارها را در فرستنده-گیرنده بهبود داد. وی تحلیل و طراحی را در هر دو فن آوری CMOS و دو قطبی بررسی می کند.

به عنوان مهندس برق شاغل در صنعت یا دانشجوی مهندسی برق، میکروالکترونیک RF پیش زمینه قوی برای طراحی مدارهای مخابراتی به شما می دهد، زمینه ای که سریعترین رشد را امروزه داراست.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code